Mobila spel med hästar och vackra landskap

Längtar du efter öppna landskap, skogar och sköna lantliga gårdar där man kan titta på och rida på hästar, men inte riktigt har möjlighet att åka iväg? Misströsta inte, det finns en annan möjlighet att drömma sig bort, nämligen att spela på How-to-play-PS2-games-on-android-phonescasinoslots, traditionella såväl som videoslots samt på andra mobila spel tack vara appar.

Ett spel där man får se en vacker vit häst med vingar heter Divine Fortune. Det är en förhållandevis ny spelautomat som har utvecklats och levererats av Net Entertainment. Spelet har en progressiv jackpot och utspelar sig i antikens Grekland. Den vita hästen med vingar, som dyker upp emellanåt, är en mytologisk varelse som ger dig extra spins. Att drömma sig bort en stund är alla väl förunnat, spela Divine Fortune slot och beundra den vita hästen, vem vet, kanske får du även en jackpot och blir rik på kuppen.

Marknaden erbjuder många spel med hästar och vackra landskap, ett exempel på spel som ger en skön landskapskänsla är Koi Princess, även detta från Net Entertainment. Landskapet är asiatiskt och sagolikt. Där finns dock inga hästar, däremot drakar och koi-fiskar.

Om det är just hästar som gäller så kan Black Gold från BetSoft Gaming rekommenderas. I rena rama Vilda Västern-miljö jagar man svart guld, det vill säga olja. I detta spel syns hela tiden en superskön animerad häst, men istället för att bli glad när det går bra för dig så blir hästen minst sagt lätt tokig.

Det finns många spel med hästar och landskap som tema. Ytterligare några är följande: Star Stable, Nancy Drew – The Secret of Shadow Ranch, Planet Horse, Pony Luv och Club Pony Pals, för att nämna några.

Titta gärna runt lite på Internet, det finns betydligt fler spel än ovanstående om det är hästar och undersköna landskap du vill se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *