Besök en gård i lantlig miljö

Vem har inte drömt om att bara ge sig ut på landet och njuta av livet på en gård med anor samtidigt som man kan ge sig ut på en skogsstig och njuta av ett underskönt landskap? För den som är intresserad av hästar går det med största sannolikheFarm-Settingt hitta en gård med ridhästar för en ridtur. I Sverige finns det förhållandevis många gårdar där man kan hyra boende, både kortsiktigt och under längre tid, men också möjligheter till ett kortare besök över dagen. Den som har egen häst kan hyra in den på en gård och det finns också gårdar som ägnar sig åt avel. Utbudet av gårdar med olika inriktningar är stort, så titta gärna runt på Internet och välj den gård som passar dina intressen bäst.

Besök en centralt belägen gård med både jordbruks- och skogsmark. Det är lätt att tänka att det är krångligt att ta sig till landets olika gårdar, men så behöver det inte vara. En del gårdar ligger förhållandevis centralt, bara ett tiotal minuter från en stad. I ett nafs så befinner man sig omgärdad av lummiga lövträd och kastas flera århundraden tillbaka i tiden. Många gårdar har en fantastisk historia, så även den historieintresserade torde få sig något till livs.

Kring de flesta gårdar finns både vägar, stigar och härliga skogar, en underbar terräng för ridturer och sköna promenader. Förutom hästar kan man råka på älgar, rådjur och annat vilt. Inackordera din egen häst eller ta en ridtur på någon av gårdens hästar. Välj själv om du vill hålla dig i hagen eller ge dig ut på en skogsstig. Upplev livet på en gård och dess underbara omgivning med både skog och öppna landskap där diverse grödor odlas.

Gårdar i lantlig miljö har något att erbjuda hela familjen. Ta en paus och njut i lantlig miljö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *